Welkom op de website Tremarella.nl

Team TFT Tubertini Nederland en FTM-Tubertini Duitsland aanwezig tijdens de laatste wedstrijd van de wintercompetite, bij de Berenkuil te putten. Modern forelvissen met de tremarella techniek!

De overwinning die dag ging naar Ivo Braakhuis van het team TFT-Tubertini Nederland. Alle 5 vissers in de top 15 dankzij de tremarella-techniek.

Op zaterdag 15 maart, ond bij de Berenkuil te Putten, de laatste wedstrijd van de wintercompetitie plaats. Rond de 60 forel-tremerella vissers deden mee aan deze wedstrijd van de wintercompetitie. Er werden 10 rondes gevist van elk 20 minuten, na elke ronde werd er gewisseld van plek, die door loting voor de wedstrijd werd bepaald. Als levend aas hebben we deze dag SA.GI.P wasmotten gebruikt in diverse maten. Ons Berkley powerbait bestond uit d ekleuren: zwart-geel en zwart-wit.

Ivo Braakhuis van het team TFT-Tubertini Nederland heeft deze dag 26 forellen weten te vangen, en werd daarmee de winnaar van de dag! Ivo heeft deze dag met de nieuwste dobber set, van de firma TFT gevist namelijk de SUSI, daaronder 3 gram tremarella lood en als aas SA.GI.P wasmotten.

Nils Foer van het team FTM-Tubertini Duitsland, heeft deze dag 23 forellen kunnen vangen en behaalde er een mooie 3e plek mee! De montage die Nils gevist heeft bestaat uit een tremerella loodje 3 gram, een onderlijn van ongeveer 50cm en als aas SA.GI.P.

Tom Brinkman van het team TFT-Tubertini Nederland greep met 22 forellen net naast het podium met een goede 4e plaats. De montage voor de vierde plek bestond uit een Tubertini bg15 sleepdobber, daaronder 3 gram tremerella lood en als aas 2 kleurig powerbait van Berkley.

Benny Bongartz van het FTM-Tubertini Duitsland, vond de 6e plek dankzij zijn favoriete tremerella techinek, de loodketting 3,5 gram met ook weer de wasmotten van SA.GI.P.

Christian Crusemann ook van het team FTM-Tubertini Duitsland viste zich ook in de top 15 deze dag bij de Berenkuil.

Tijdens het mooie visweer en de prima organisatie werden er veel forellen gevangen! Bij deze willen wij Guido, Mark en de Berenkuil hartelijk bedanken voor de leuke, gezellige en sportieve wedstrijd.

Met vriendelijke groet,
Tom Brinkman en Ivo Braakhuis van het team TFT-Tubertini Nederland

Trout Serie A

Team TFT-Tubertini Nederland en team FTM-Tubertini Duitsland aanwezig
tijdens de laatste wedstrijd van de wintercompetitie, bij de Berenkuil in Putten.
Klik hier om het verslag te lezen.

De TFT Trout Serie A 2014 kalender is klaar.
Het nieuwe seizoen van de TFT Trout Serie is weer aangebroken. Het wordt weer een prachtige serie met een geweldige finale in Le Rafsadey in Belgie.

TFT Trout Serie A doneert
€ 1305,- aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Door de organisatie werd besloten om dit bedrag te doneren aan KIKA.

Lees het artikel

Trout Serie A 2013 kampioen:
Henning Vengels van FTM-Tubertini Team Germany is de nieuwe Tremarella kampioen.

Lees het wedstrijdverslag!