Producten - Diversen

Hieronder ziet u de haken en onderlijnen die verkrijgbaar zijn.

Hengelclips

Deze hengelclips zijn de ideale oplossing om uw montages tijdens transport niet in de war te laten komen. De binnenkant van deze clips zijn met rubber bedekt voor een betere grip en beschadigen van de hengel te voorkomen.

Verpakt per 2 clips.
1 Clip voor een blankdiameter van 6 - 22mm (Small)
1 Clip voor een blankdiameter van 14 - 33mm (Medium).


Handschoenen

Deze neopreen handschoenen van Tubertini zorgen voor een perfecte grip bij het vasthouden van de vis. 3 vingers zijn vrij om makkelijk de haak te voorzien van aas. Ook ideaal om in koude omstandigheden te gebruiken.


Deegsteker

Deze deegsteker is ideaal om platgedrukte stukjes deeg altijd om hetzelfde formaat deeg. De deegsteker van TFT, hier steek u uw platte stukjes deeg altijd op hetzelfde formaat. Wij adviseren om eerst om thuis het deeg met een deegroller plat te walsen ( en eventueel een 2e kleur toe passen ) . Nu kan met de deegsteker eenvoudig hetzelfde formaat deeg op de haak zetten. Door 2 kleuren te gebruiken krijgt men een mooie kleuren combinatie met een speciaal contrast.

De deegsteker heeft aan weerszijden 2 diameters 15 en 17 mm.


TFT Deegvormer

Met deze deegvormer kunt u in enkele seconden een snel roterende spinnerblad van forellendeeg maken. Bij het slepend vissen komen er sterke drukgolven die de forel tot aanbeet verleid.

3 eenvoudige stappen voor de perfecte deegvorm :

1. Maak de deegvormer nat met bv een wattenstaafje of een druppeltje olie. Hierdoor blijft het deeg niet plakken aan de deegvormer. Pak een bolletje foreldeeg n draai deze tussen de handen in elkaar tot een rond balletje. Dan steekt u de haak in het deegbolletje.( het beste is een dunne scherpe haak o.a. de Tubertini Serie 22 maat 7 of 8)
2. Druk het deegbolletje in de deegvormer en zorg ervoor dat de lijn in het gleufje ligt. Daarna drukt u beide deegvormers in elkaar.
3. Het spinnerblad kunt u nu uit de deegvormer halen en is klaar voor gebruik.


Visdoder alu met mes

De visdoder alu met mes bestaat uit 4 delen.

1. Slipvrije hangreep voor goede grip. Ook heeft het handgreep een mogelijkheid om een hakensteker te plaatsendoormiddel van een gat te boren en deze er in te lijmen.
2. Tussenstuk met schroefdraad boven en onder.
3. Een mes.
4. Stevige kop waarin het mes geplaatst kan worden.

De deegsteker heeft aan weerszijden 2 diameters 15 en 17 mm.


Visdoder met automatisch mes

Deze hoogwaardige visdoder heeft een automatisch mes. Hierdoor kunt u eenvoudig de vis doden en afsteken in een handbeweging. De luxe handgreep zorgt voor een goede grip in de hand. Voor transport kan het mes eenvoudig vast gezet worden.


Visdoder met mes


Schepnet regenboogforel

Het nieuwe Tubertini Regenboogforel schepnet is voor de vis nagenoeg onzichtbaar. De haak is zeer gemakkelijk te verwijderen uit het ghostnet en het is absoluut reukvrij! Het Tubertini Regenboogforel is snel en daarom bij uitstek geschikt voor de forel en wedstrijdvisser. Afmeting 44 x 35 cm.


Schepnet zalmforel

Het nieuwe Tubertini Zalmforel schepnet is voor de vis nagenoeg onzichtbaar. De haak is zeer gemakkelijk te verwijderen uit het ghostnet en het is absoluut reukvrij! Door de 2 drijvers kan met de vis eenvoudig landen zonder het gewicht van de steel te moeten dragen.

Team TFT-Tubertini Nederland en team FTM-Tubertini Duitsland aanwezig
tijdens de laatste wedstrijd van de wintercompetitie, bij de Berenkuil in Putten.
Klik hier om het verslag te lezen.

De TFT Trout Serie A 2014 kalender is klaar.
Het nieuwe seizoen van de TFT Trout Serie is weer aangebroken. Het wordt weer een prachtige serie met een geweldige finale in Le Rafsadey in Belgie.

TFT Trout Serie A doneert
€ 1305,- aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Door de organisatie werd besloten om dit bedrag te doneren aan KIKA.

Lees het artikel

Trout Serie A 2013 kampioen:
Henning Vengels van FTM-Tubertini Team Germany is de nieuwe Tremarella kampioen.

Lees het wedstrijdverslag!