Producten - Hengelsteunen

Hieronder staan de hengelsteunen die verkrijgbaar zijn.

Foreltas de-luxe

Met de Foreltas De-Luxe kunt u 2 opgetuigde hengels transporteren. De tassen ideaal om de gevangen forel eenvoudig te bewaren. Incl. 4 aasdozen en onderlijnhouder.


Hengelsteun 8 hengels

Met deze lichtgewicht hengelsteun kunt u op een eenvoudige manier 8 hengels transporteren.


Hengelsteun de luxe 8

Zoals de naam al doet vermoeden is deze comfortabele, lichte en hoge kwaliteit gemaakte aluminium hengelsteun met kunststof hengelkokers inklapbaar en is hierdoor ruimtebesparend .Eenmaal bij het water aangekomen is het opzetten zeer eenvoudig en kan men deze hengelsteun op elke willekeurig ondergrond neerzetten. De ketting aan de onderkant kan versteld worden waardoor er geen problemen zijn met schuine kanten. In de Tubertini Hengelsteun kan met 8 opgetuigde hengels plaatsen. Door de speciale ontworpen kokers blijft de hengel stevig en vast in de steun staan zonder dat de hengel zich kan verdraaien tijdens transport om het in de war raken van de lijnen te voorkomen. U kunt onder de grote ring het handvat vastpakken en hierdoor moeiteloos met 8 hengels verplaatsen. Ideaal om snel en eenvoudig te verkassen. De Tubertini Hengelsteun heeft een gewicht van nog geen 4 kg.


Trout rodholder de luxe 10

De Tubertini Trout Rod Holder Deluxe heeft ruimte voor 10 hengels. Deze lichte en hoge kwaliteit gemaakte aluminium hengelsteun met kunststof hengelkokers is inklapbaar en hierdoor ruimtebesparend .Eenmaal bij het water aangekomen is het opzetten zeer eenvoudig en kan men deze hengelsteun op elke willekeurig ondergrond neerzetten. De ketting aan de onderkant kan versteld worden waardoor er geen problemen zijn met schuine kanten. In de Tubertini DeLuxe Hengelsteun kan met 10 opgetuigde hengels plaatsen. Door de speciale ontworpen kokers blijft de hengel stevig en vast in de steun staan zonder dat de hengel zich kan verdraaien tijdens transport om het in de war raken van de lijnen te voorkomen. U kunt onder de grote ring het handvat vastpakken en hierdoor moeiteloos met 10 hengels verplaatsen. Ideaal om snel en eenvoudig te verkassen.


Verstelbare poten

Deze verstelbare poten zijn ontworpen om diverse Tubertini hengelsteunen en foreltassen altijd recht op de oever te plaatsen. Deze verstelbare poten passen op de Foreltas De Luxe, Hengelsteun 8 hengels en de Trout Rod Holder deluxe 10. Set van 4 verstelbare poten.

Team TFT-Tubertini Nederland en team FTM-Tubertini Duitsland aanwezig
tijdens de laatste wedstrijd van de wintercompetitie, bij de Berenkuil in Putten.
Klik hier om het verslag te lezen.

De TFT Trout Serie A 2014 kalender is klaar.
Het nieuwe seizoen van de TFT Trout Serie is weer aangebroken. Het wordt weer een prachtige serie met een geweldige finale in Le Rafsadey in Belgie.

TFT Trout Serie A doneert
€ 1305,- aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Door de organisatie werd besloten om dit bedrag te doneren aan KIKA.

Lees het artikel

Trout Serie A 2013 kampioen:
Henning Vengels van FTM-Tubertini Team Germany is de nieuwe Tremarella kampioen.

Lees het wedstrijdverslag!