TFT Trout Serie A doneert € 1305,-
aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij)

TFT Kika

Op 10 november is er tijdens de finale van de Trout Serie A 2013 bij Visdorado De Kool een geweldig bedrag binnen gehaald van 1305,=. Dit is tot stand gekomen door een veiling van diverse hengelsportartikelen die beschikbaar gesteld waren door FTM, TFT en Berkley. Vooraf was nog niet bekend aan welk doel deze donatie werd geschonken. Iedereen kon mee bieden en zoals bij alle wedstrijden is ook de saamhorigheid groot bij de TFT deelnemers en toeschouwers.

Door de organisatie werd besloten om dit bedrag te doneren aan KIKA. Op 29 februari is bij Visdorado De Kool is de cheque overhandigd door Eusebio Bordetas Moran (TFT) Ellie van Rheenen (Visdorado de Kool) en Paul Keizers (Hengelsport Hennie Kruidenier) aan Mevr. Dirrie Bottinga vrijwilligster van KIKA. Mevr. Dirrie Bottinga vertelde ons hoe goed ze het geld kunnen gebruiken want KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek nodig. Het door TFT gedoneerde bedrag wordt dus goed besteed en zo heeft iedereen een steentje bij gedragen aan dit goede doel.

Namens de organisatie iedereen bedankt!!!

Team TFT-Tubertini Nederland en team FTM-Tubertini Duitsland aanwezig
tijdens de laatste wedstrijd van de wintercompetitie, bij de Berenkuil in Putten.
Klik hier om het verslag te lezen.

De TFT Trout Serie A 2014 kalender is klaar.
Het nieuwe seizoen van de TFT Trout Serie is weer aangebroken. Het wordt weer een prachtige serie met een geweldige finale in Le Rafsadey in Belgie.

TFT Trout Serie A doneert
€ 1305,- aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Door de organisatie werd besloten om dit bedrag te doneren aan KIKA.

Lees het artikel


Trout Serie A 2013 kampioen:
Henning Vengels van FTM-Tubertini Team Germany is de nieuwe Tremarella kampioen.

Lees het wedstrijdverslag!