Producten - Tremarella Materiaal

Hieronder ziet u het tremarella materiaal dat verkrijgbaar is.

TFT Trout Terminator

De TFT Trout Terminator is 1 van de nieuwste generaties zinkende bombettas die in 3 verschillende gewichten verkrijgbaar zijn. Het transparante plastic lichaam is niet zichtbaar voor Forelle. Binnenin de Terminator bevinden zich loodkogeltjes die bij het Tremarella vissen zorgen voor zeer veel lawaai wat ervoor zorgt dat de Forel nieuwsgierig wordt. De zinksnelheid en diepte bepaald u zelf door de snelheid van het slepen aan te passen.

Verkrijgbaar in de volgende gewichten: 8 - 12 - 18 gram.


TFT Maracas Oppervlakte Ratel

De Maracas is de ideale oppervlakte dobber om in het voorjaar en de zomer te gebruiken als de forellen bovenin het water stil liggen. Veel forelvissers gebruiken ook deze Maracas bij harde wind door deze af te laten driften om een grote berijk te hebben.
In de Maracas zitten kleine kogeltjes die door lichte tikken met de hengel een ratel geluid veroorzaken waardoor de forellen geactiveerd worden.

Verkrijgbaar in de volgende gewichten: 5 - 10 - 15 gram.


TFT Lood Op Siliconenslang

Verkrijgbaar in de volgende gewichten: 0,2 - 0,3 - 0,4 - 0,5 - 1,0 gram.


TFT Lood Veer Ketting

De Tremarella Lood -Veer ketting is een complete montage van 6 speciale loodjes en 5 microveertjes die op 0.22 mm nylon lijn zijn bevestigd. Aan beide einden zijn een rubber stopper bevestigd en een 2-weg wartel.

Deze speciale techniek die men hiervoor gebruikt noemt men de " Tremarella " techniek. Hierdoor slaan de loodjes op de veertjes en en komt een lichte ratel geluid dat voor de forellen onweerstaanbaar is. Meer informatie kunt u op de op de onderstaande site zien.

Leverbaar in 2,5 gram, 3,5 gram, 5 en 6,5 gram.


TFT Glas Veer Ketting

De Tremarella Glas -Veer ketting is een complete montage van 6 speciale glaasjes en 5 microveertjes die op 0.22 mm nylon lijn zijn bevestigd. Aan beide einden zijn een rubber stopper bevestigd en een 2-weg wartel. 

Deze speciale techniek die men hiervoor gebruikt noemt men de  " Tremarella " techniek. Hierdoor slaan de loodjes op de veertjes en en komt een lichte ratel geluid dat voor de forellen onweerstaanbaar is. Meer informatie kunt u op de op de onderstaande site zien.

Leverbaar in 3,5 gram  en 4,5 gram.


TFT Micro Tremarella Veertjes

Micro veertjes 0,5mm. Verpakt per 10 stuks.


TFT Flic Flac Trout

De Flic-Flac Trout bestaat uit een glazen gewichtje die over een hol kunstof buisje schuift.  Door de Tremarella techniek glijdt het glazen gewichtje over het buisje heen en weer waardoor er een luid geluid vanaf komt waardoor de vissen het aas beter opmerken.

Leverbaar in 3, 4, 5 en 6 gram.


TFT Amino Rassel

De AMINO Trout Rassel is een nieuwe generatie Glas-Ratel, voor de moderne Tremarellavisserij en ontworpen door het Duitse TFT team. De AMINO Trout Rassel bestaat uit een hol glaasje. In dit glaasje zit een lijngeleider waardoor de hoofdlijn loopt. Met een speciale rubberstopper wordt de AMINO Trout Rassel gestopt tegen de wartel. Binnenin de AMINO Trout Rassel zitten diverse glazen kogeltjes die bij de zogenaamde ''Tremarella " visserij ratelgeluiden veroorzaakt.

Door het speciale model zinkt de AMINO Trout Rassel langzaam naar beneden en zorgt voor een natuurlijke afzinksnelheid. Doordat de AMINO Trout Rassel uit glas bestaat is deze door de vis niet waar te nemen, en worden voorzichtige aanbeten toch goed geregistreerd. De AMINO Trout Rassel mag bij geen enkele forelvisser ontbreken in zijn assortiment. De AMINO Trout Rassel wordt voor de actieve visserij gebruikt.

Leverbaar in 2, 3, 4, 5, 6, 8, 10 en 15 gram.


TFT Vetro Slim Glas

De Vetro Slim-Glas is een unieke innovatie en wordt zowel gebruikt in combinatie met een dobber maar kan ook uitstekend gebruikt worden zonder dobber. De Vetro Slim-Glas heeft conische uiteinden en een zeer slanke body en heeft hierdoor nagenoeg geen weerstand in het water loopt deze geweldig door het water. Ook is de Vetro Slim-Glas Glas in het water onzichtbaar. Door de langzame zinksnelheid kan voor een natuurlijke aasaanbieding aangeboden worden. Iedere glaasje wordt met de hand gecontroleerd om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Wordt per stuk geleverd.

Leverbaar in 4, 5, en 6 gram


TFT Vetro Short Glas

De Vetro Short-Glas is een unieke innovatie in combinatie met de TROTA DEMON dobber. Dit is het ideale gewicht om de de TROTA DEMON uit te loden waardoor deze goed te slepen is en voorzichtige aanbeten te kunnen verzilveren. De Vetro Short-Glas heeft conische uiteinden en heeft hierdoor nagenoeg geen weerstand in het water loopt deze geweldig door het water. Ook is de Vetro Short-Glas is in het water onzichtbaar. Iedere glaasje wordt met de hand gecontroleerd om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Wordt per stuk geleverd.

Leverbaar in 4, 6 ,8 en 10 gram.


TFT Longet Slim Glas (1,5 - 2,5- 3,5 gram)

De TFT Longet Slim Glas is een innovatie van het TFT team en kan ook zonder dobber gevist worden. Aangezien dit glaasje een lang en zeer slanke vorm heeft is het zinkgewicht nog minimaler dan de Short en Slim. Door deze eigenschap krijgt u een nog betere aas aanbieding. Daarom kan dit glaasje ook zonder dobber gevist worden. Nog een voordeel is door de lengte en de slanke vorm is dit glaasje voor de vis niet zichtbaar daarom zijn valse aanbeten zoals met een loodje voorkomen. Net zoals het vissen met Short / Slim glas of Amiono Rassel wordt na het inwerpen de Longet Slim Glas langzaam binnen gehaald. Daarbij slaat u uw hengeltop naar boven en weer naar beneden (Tremarella methode).


TFT Tremarella Lood Short

Speciaal schuiflood om te slepen of de dobber uit te loden. Leverbaar in diverse gewichten. Gewichtaanduiding op het loodje. Verpakt per 5 stuk.

Verkrijgbaar in de volgende gewichten: 2 - 2,5 - 3 - 3,5 - 4 gram.


TFT Tremarella Lood Long

Speciaal schuiflood om te slepen of de dobber uit te loden. Leverbaar in diverse gewichten. Gewichtaanduiding op het loodje. Verpakt per 5 stuk.

Verkrijgbaar in de volgende gewichten: 1 - 1,5 - 2 - 2,5 - 3 - 4 gram.


TFT Spez. Gummistopper

Een van de beste rubber stoppers op de markt. Geen uitgescheurde stoppers en geen stoppers die tijdens het inwerpen verschuiven. Verpakt per 6 st.

Verkrijgbaar in de maten small, medium, large, xlarge en xxlarge.

Team TFT-Tubertini Nederland en team FTM-Tubertini Duitsland aanwezig
tijdens de laatste wedstrijd van de wintercompetitie, bij de Berenkuil in Putten.
Klik hier om het verslag te lezen.

De TFT Trout Serie A 2014 kalender is klaar.
Het nieuwe seizoen van de TFT Trout Serie is weer aangebroken. Het wordt weer een prachtige serie met een geweldige finale in Le Rafsadey in Belgie.

TFT Trout Serie A doneert
€ 1305,- aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij).

Door de organisatie werd besloten om dit bedrag te doneren aan KIKA.

Lees het artikel

Trout Serie A 2013 kampioen:
Henning Vengels van FTM-Tubertini Team Germany is de nieuwe Tremarella kampioen.

Lees het wedstrijdverslag!